Shopping cart

 Här hittar du tändningslampor som används för att justera tändningen på din motor. En Stroboskoplampa är ett väldigt smidigt verktyg till motorbygget, en korrekt inställd tändning är viktigt för bästa möjliga effektuttag. Vare sig du har ett brytarsystem eller kör brytarlöst så finns det en justerlampa för just ditt ändamål.
 
De enklaste stroboskoplamporna klarar av att mäta 0-60° och de mer avancerade klarar av 0-90°, de avancerade klarar även av att läsa varvtalet. Kör du med brytare är det att rekommendera en som klarar av att mäta brytaravståndet eller dwell som det kan kallas, den funktionen behövs inte på brytarlösa system. Vi har en kort video på YouTube som kort och enkelt tar upp de största skillnaderna mellan Innovas tre olika modeller, klicka här för att komma till videon. Kolla in de olika varianterna och se om du kan hitta någon som passar just dig!
 
Skulle du ha svårt att lista ut vilken modell du ska ha är det bara att höra av dig till oss på mail (bildelar@dalhems.com), telefon (0346-207 35) eller via chatten längst ner till vänster. Vi hjälper gärna till!
 
Product filters
  • Product category:
  • Manufacturer:
Items per page:
30
60
120
Display as:
Sort by: